PDF Yazdır E-posta

Ürün Özellikleri :

Her türlü zımpara işlemine uygun olan bez ve kağıt rulo zımparalarımız, geniş ve çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. Farklı teknik özelliklere sahip zengin malzeme çeşitlerimiz arasından özel uygulamalarınızda kullanmak üzere en uygun çeşidi seçebilirsiniz.

Rulo Zımpara Çeşitlerimiz;


132 Kalite Rulo Zımpara : Zirkonyum aşındırıcılı ve bez (X) mesnetli bu ürünümüz metal, ahşap, parke ve ayakkabı sektörlerinde tercih edilen, yarı polyester bezi sayesinde güçlü mukavemet sağlayan bir zımpara çeşididir.

138 Kalite Rulo Zımpara : Polyester (Y) bezi ve silisyum karbür aşındırıcısı sayesinde özellikle seramik, vitrifiye, cam ve mermer sektörlerinde kuru ve ıslak olarak kullanılabilen bir ürünümüzdür.

140 Kalite Rulo Zımpara : Alüminyum Oksit aşındırıcılı bu ürünümüz sert bez (X) mesnetli olmakla beraber, aşındırıcı kum dağılımı seyrek olduğundan özellikle talaşlı ürünler için ideal bir zımparadır.
Ahşap, alüminyum, zamak gibi yumuşak malzemeler için

rulo, kalibre, sonsuz bant ve çaplı gibi değişik şekil ve ebatlarda yapılabilen, hem el hem de makine kullanımında yüksek verimlilik sağlayan bir üründür.

145S Kalite Rulo Zımpara : Yumuşak bez (FJ) mesnetli, alüminyum oksit aşındırıcılı olan bu ürün esnekliği ve dayanıklılığı sayesinde girintili yerlerde rahatlıkla kullanılabilen bir üründür.
Paslanmaz çelik, ahşap, pirinç, polisaj ve tekstil sektörlerinde tercih edilen ürünümüz kullanım sonrasında mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar.

147 Kalite Rulo Zımpara : Çok geniş bir kullanım alanına sahip olan ürünümüz, özellikle metal, ahşap, çelik, alüminyum, deri ( ayakkabı), ve tekstil gibi sektörlerde kullanılıp, çapak alma, yüzey temizleme ve polisaj gibi işlemlerde yüksek verimlilik sağlamaktadır.
Sert bez (X) mesnetli ve alüminyum oksit aşındırıcılı 147 kalite zımpara, sonsuz bant, kalibre, rulo ve çaplı olarak farklı çeşitlerde üretilebilip, el ve makine kullanımlarına mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar.

157 Kalite Rulo Zımpara : Kağıt (F) mesnetli, antistatik özellikli ve alüminyum oksit aşındırıcılı zımparamız, mobilya, tekstil, polisaj ve kalibrasyon işlemlerinde tercih edilmektedir.

195 Kalite Rulo Zımpara : Zirkonyum aşındırıcılı, polyester bezli, çok güçlü ve dayanıklı bir zımpara çeşididir.
Sert çelik, demir, döküm, nikel bazlı alaşımların aşındırılması, zımparalanması gibi alanlarda tercih edilen üstün verimlilik sağlayan bir üründür.

Ürün Markası : AD

Ürün Kodu : METPA128

 
Yoga and massage